To top
Title Image

About Me

about me

Bună! Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu ``noul`` pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.

Îmi plac oamenii și îmi place să interacționez cu ei, sunt o fire sociabilă și mă împrietenesc foarte ușor cu cei care au aceleași interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regula, ceea ce mi-a atras și destule antipatii, deoarece puțini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul. 🙂

Îmi place natura și îmi place să fac plimbări lungi de câte ori am ocazia, iar sportul reprezintă și el o parte importantă a vieții mele. Duc un stil de viață destul de sănătos, având în vedere nenumăratele tentații care ne înconjoară pe toți în societatea actuală, pornind de la adevărate “bombe” culinare și sfârșind cu tendința tot mai pronunțată spre sedentarism a oamenilor de astăzi. Și tocmai pentru că îmi place să găsesc echilibrul în tot ceea ce fac, am încredere în mine, îmi plac provocările și viața mi-a dovedit că pot face față cu succes situațiilor-limită.

Unul dintre subiectele mele preferate este reprezentat de supermașini, bolizii cu sute de cai-putere care ne taie respirația și care trezesc în noi toți dorința de a ne fi născut piloți de F1. De aceea, nu ezit să aprofundez subiectul de fiecare dată când se ivește ocazia, iar fotografiile nu lipsesc, tocmai pentru că știu că o imagine face cât o mie de cuvinte.

Sunt o fire optimistă și, deși viața nu m-a scutit de încercări, am reușit întotdeauna să ma ridic după ce am căzut. Am ținut în minte faptul că singurul loc în care mai poți merge odată ce ai ajuns jos este înapoi sus, gând care m-a motivat să dau mai mult, să pot mai mult, să fac mai mult!

Nu în ultimul rând, sunt foarte conștientă de faptul că noi, oamenii, suntem într-o continuă mișcare. Eu cred că noi întotdeauna tindem (sau ar trebui să o facem) spre cunoaștere, vrem să devenim mai buni în ceea ce facem, vrem să ne autodepășim limitele și să ne dovedim noua înșine că putem, indiferent despre ce este vorba. Tocmai de aceea, îmi doresc ca, prin intermediul acestui blog, să vă transmit recomandări și sfaturi care pe mine m-au ajutat de-a lungul timpului să devin mai puternică și care, poate, v-ar putea fi utile și vouă.

Aici veți găsi mereu lucruri care mă reprezintă și care fac parte din viața mea, voi încerca să vă arăt mereu o față mai frumoasă a vieții și să vă dau noi și noi motive de a merge mai departe. Vă voi ține la curent cu toate evenimentele importante din viața mea, cele care mă ajută zi de zi să devin un om mai bun, o persoană mai puternică.

Și cum unul din cele mai frumoase sentimente este, pentru mine, acela de a ști ca îi poți inspira și îi poți influența pozitiv pe cei din jurul tău, îmi doresc tare mult să pot face asta pentru voi, prin intermediul acestui blog, prin lucrurile pe care le fac și prin felul meu de a fi. De asemenea, îmi doresc să faceți și voi la fel pentru mine, să îmi oferiți sugestii despre subiectele pe care ați vrea să le abordăm împreună și să îmi împărtășiți din experiențele voastre. Voi ține cont cu mare plăcere de tot ceea ce îmi veți scrie și vă mulțumesc pentru atenția pe care mi-o acordați. Sper să reveniți cu drag pe blog-ul meu!