To top
5 May

First GYM, first LOVE

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-cover

A trecut ceva timp de când nu am mai scris pe blog și mă bucur tare mult că o fac acum. Da, și mie mi-a fost dor de voi!  Timpul trece atât de repede!!! Mai ca nu-ți mai rămâne nici pentru lucrurile care te pasionează cu adevarat. Lucrurile care-ți aduc împlinire.

Iubesc sportul! Și sunt recunoscătoare că pentru asta încă îmi mai găsesc timp. Iubesc să mă mențin în formă făcând mișcare aprope în fiecare zi! Dar cel mai mult iubesc faptul că asta a devenit de foarte mult timp o prioritate în viața mea, un lucru fără de care nu m-aș mai simți împlinită.

Primul lucru pe care l-am făcut când m-am mutat în București, acum mulți ani, a fost să-mi caut o sală de sport cât mai aprope de zona în care locuiam atunci. Cât de norocoasă să fiu ca lângă mine să se construiască cea mai mare sală de sport din București. Titan Fitness Club. 3500 metri pătrați dedicați în întregime pregătirii noastre fizice. Când totul a fost finalizat… a fost dragoste la prima vedere! Fără să stau prea mult pe gânduri mi-am făcut un abonament pe un an, și aici îmi începeam aprope fiecare dimineață.

A fost o reală plăcere să cunosc oameni noi, cu aceleași obiective sportive ca și mine, antrenori personali specializați, care m-au îndrumat și m-au ajutat să încep să trăiesc sănătos și să îmi transform viața.

Titan Fitness Club este despre ambiție, forță, rezistență, corpuri tonifiate și outfit-uri strâmte. Este o modalitate de a te conecta cu alți oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru sport și de a atinge o stare completă de echilibru. Aici vei găsi un mediu primitor, motivant și inspirațional. Poate fi exact ce ai nevoie pentru a-ți schimba viața.

ACCEPTĂ PROVOCAREA! DEPĂȘEȘTE-ȚI LIMITELE!

PS: Eu încă mai merg aici din când în când pentru un antrenament. Știți și voi, prima dragoste nu se uită niciodată.prima-dragoste

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-01

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-02

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-03

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-04

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-05

www-sheslarissa-ro-first-gym-first-love-06

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.