To top
18 Aug

Iubesc…

www.sheslarissa.ro - iubesc - Cover

Iubesc să primesc flori!!! Şi cred că asta o ştiu absolut toate persoanele care îmi sunt apropiate! Flori de orice fel, în cazul acesta nu pot avea preferinţe. Ţin minte şi acum când am primit primul buchet de flori în adevaratul sens al cuvântului, căci până atunci nu primisem decât ghiocei de la fratele meu mai mare şi zambile din gradiniţa bunicii când mergeam în vizită.

Aşadar, aveam 18 ani, era ziua mea şi primeam primul buchet de trandafiri. Nu voi uita acea zi niciodată, era pentru prima dată când cineva reuşise să mă lase fără cuvinte. Preţ de câteva secunde mă uitam la ei cu ochii mari şi plini de bucurie, tot ce-mi doream fiind să îi pot păstra pentru totdeauna. Era cel mai frumos sentiment ce îmi inspira gingăşie, prospeţime, simplitate… Şi trebuie să recunosc, sunt o norocoasă, de atunci continuu să primesc flori periodic, fără o ocazie anume, câteodată fără niciun motiv, doar pentru că asta mă face fericită, iar persoanele dragi mie ştiu asta.

Iubesc florile pentru că înseamnă viaţă, bucurie, speranţă. Iubesc florile pentru că parfumul lor dă o ameţitoare dependenţă. Iubesc florile pentru că transmit emoţie şi trezesc pasiuni. Iubesc florile pentru că sunt cuvinte nerostite. Aş putea scrie un milion de motive pentru care iubesc florile şi cu siguranţă nu sunt singura. Şi nu, nu am încredere în cei cărora nu le plac florile și nu știu pe nimeni care să le refuze.

Există un loc special care mie îmi este foarte drag şi de care ţi-am mai povestit într-un articol precedent: ‘’Floriography’’ – aici am descoperit un adevarat paradis al florilor. Trebuie să mergi să vezi cu ochii tăi, cum încă de la intrare te întâmpină o mireasmă puternică ce-ţi taie răsuflarea, iar ce găseşti acolo este parcă desprins dintr-o poveste.

De câte ori ajung aici să-mi beau cafeaua, nu plec până nu intru să admir minunăţiile de flori care parcă sunt din ce în ce mai multe, mai frumoase, mai bine aranjate.

Şi nu spun asta doar pentru că este localul meu preferat, dar la Floriography florile sunt cu adevarat speciale! Şi crede-mă pe cuvânt… îţi spun un secret: florile acestea pot rezista până la 25 ani, prin criogenare. Ce sunt florile criogenate şi pentru ce şi-ar dori cineva aşa ceva? Aceste flori sunt supuse unui proces de reconstrucţie printr-o tehnică specială la -55C, şi îşi păstrează 100% culoarea, stralucirea, aspectul şi forma iniţială până la 25 ani. Poate pare incredibil dar este adevarat. Acum putem păstra florile de la acea persoană specială mai mult de 6-7 zile. Şi sper din tot sufletul să fie şi băieţi cei care citesc acum aici, căci tocmai le-am dat o super idee despre cum să îşi facă persoana iubită să zâmbească şi azi.

Se spune că un buchet de flori bine ales poate face cât o mie de cuvinte. Iar dacă vorbele sunt greu de rostit, cu siguranţă vei lăsa florile să transmită mesajul dorit. Totul e să le alegi pe cele potrivite. Florile ne fac să ne simţim iubite şi apreciate, iar cei care ne iubesc şi ne apreciază ar trebui să ni le ofere măcar din când în când. Pentru că fiecare dintre noi merită asta!

Începe de astăzi să dăruieşti flori ca să fii mai fericit! Eu ieri am primit din nou flori, tu când ai oferit ultima oară?

www.sheslarissa.ro - iubesc - 01

www.sheslarissa.ro - iubesc - 02

www.sheslarissa.ro - iubesc - 03

www.sheslarissa.ro - iubesc - 04

www.sheslarissa.ro - iubesc - 05

www.sheslarissa.ro - iubesc - 06

www.sheslarissa.ro - iubesc - 07

www.sheslarissa.ro - iubesc - 08

www.sheslarissa.ro - iubesc - 09

 

Photo by Ciprian Dumitrescu
Hair: Johnny Hairdresser
Make-up: Andreea Vilau
Tinuta: Valentino

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.