To top
8 Jul

Lady in red

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-COVER

“Când ai dubii poartă roşu” spunea unul dintre cei mai apreciaţi designeri americani, Bill Blass, iar zilele trecute exact asta am şi făcut. Cred că este singura piesă vestimentară roşie din garderoba mea, iar lucrul acesta se va schimba cât de curând, promit!

Imi place roşul, mi-a plăcut întotdeauna, oare de ce nu am indraznit să-l port până acum? Este exact aşa cum se spune, culoarea asta atrage toate privirile, conferă un aer sexy şi increzător, este imposibil să nu te faci remarcată cu o aşa culoare. Roşul este o culoare statement şi aşa a fost întotdeauna. Şi apropo, există un motiv intemeiat pentru care celebritaţile păşesc pe covorul roşu. Culoarea reprezintă glamour, frumuseţe, perfecţiune, putere.

Roşul este aproape inexistent in garderoba multora dintre noi, şi dacă aş fi psiholog, aş găsi o explicatie complicată pentru lucrul acesta. Dar fără să fiu, pot incerca una simplistă. Ştim că roşul este culoarea care atrage cel mai puternic atenţia, este singura nuantă cu conotaţii sexuale si stimulează tot felul de… apetituri – de la neglijee sexy, rujuri si tocuri stiletto, la masini sport decapotabile si canapele invelite in catifea. Sună atât de bine… mă voi indrăgosti iremediabil de culoarea asta, sunt sigură.

Stiaţi că in India, roşul este culoarea feminitaţii si a căsniciei?  Aici, miresele poartă roşu in ziua nunţii, ca o declaraţie că se transformă din copile supuse si cuminţi, in femei pe deplin conştiente de maturitatea lor. Iar de-a lungul istoriei, roşu a fost culoarea roialitaţii, a scandalului, a revoluţiilor si a intrigilor, dar şi a iubirii. Sunt atâtea motive pentru care trebuie să incerci roşul.

Dintre toate item-urile vestimentare rochia roşie este printre cele care prezintă cel mai mic grad de dificultate, mai ales că toate ştim cât de bine merge roşul in combinaţie cu negrul şi nude-ul. Deci tu ce mai aştepţi? Indrăzneşte! Mizează şi tu pe culoarea pasiunii, cu o rochie roşie elegantă şi sexy nu ai cum să dai greş. Alege materiale fluide, care iţi imbracă corpul fără a-l incorseta, care dezvaluie feminitatea siluetei fără a diminua faşcinatia misterului. Optează pentru preţiozitatea şi fineţea unor rochii din mătase, voal sau şifon.

Fetelor, sunt sigură că v-am convins.

It’s all about red!

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-01

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-02

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-03

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-04

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-05

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-06

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-07

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-08

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-09

www.sheslarissa.ro-lady-in-red-COVERPhoto by Catalin Dardea

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.