To top
16 Nov

A memorable day + Giveaway

www.sheslarissa.ro- A memorable day  + Giveaway- COVER

Hello Guys!

Abia aşteptam să vă scriu articolul acesta, am atât de multe să vă spun!

Dar mai întâi vreau să vă mulţumesc pentru toate SHARE-urile şi susţinerea voastră de care am avut parte în ultimul timp! Şi aşa cum v-am promis în articolul precedent, în urma SHARE-urilor am ales câştigătorul suplimentului TePlant: Ina Maria. Felicitări draga mea, abia aştept să-mi spui ce rezultate ai obţinut.

Cu câteva zile în urmă, luni mai exact, cum deja ştiţi o mare parte dintre voi, cei care m-aţi urmărit pe SnapChat, mi-am facut al doilea tatuaj, dintr-o serie lungă de tatuaje pe care urmează să mi le fac! Da, aţi auzit bine, am de gând să îmi fac mai multe! Şi nu dintre cele mai micuţe, ba din contră. Dar nu vă pot spune mai mult de atât, şi voi încerca să nu postez încă nimic pe reţelele de socializare, astfel încât să vi le pot arăta pe toate odată, poate printr-un shooting sau poate în primul meu Vlog pe care urmează să îl fac.

Apropo de asta, abonaţi-vă pe canalul meu de YouTube aici, aş fi foarte fericită să mă urmariţi şi acolo, şi vă promit că vor urma multe surprize.

Însa, după ce am îndurat durerea tatuajului timp de aproximativ o oră, am primit cel mai frumos cadou care mi-a făcut instant ziua mai frumoasă! Trebuie neaparăt să vi-l prezint şi vouă!

Acesta se numeşte ‘’TRUSA TA” şi este primul concept din România dezvoltat de Conceptool.ro. Mi-a facut ziua mai frumoasă, o cutie din lemn masiv plină cu produse special selectate pentru gusturile mele. Erau împachetate cu atenţie şi decorate cu mesaje funny care m-au surprins plăcut. Când mi-a fost înmânată aceasta TRUSĂ, pur şi simplu nu îmi puteam abţine dorinţa nebună de a rupe cât mai repede ambalajul şi de a descoperi ce se află acolo. Imediat ce am desfăcut fiecare ambalaj în parte, am descoperit un mix de produse premium de papetărie, gadget-uri, precum şi produse handmade meşterite cu grijă pentru mine.

Încă de când deschizi cutia din lemn masiv, eşti învăluit de mirosul încântător de brad. Mi-a plăcut faptul că, pe lângă produsele de calitate descoperite sub ambalajul cu mesaj, am primit cadou şi o emoţie puternică de bucurie, de curiozitate şi am simţit preţuirea prieteniei care mi-a daruit-o.

“TRUSA TA” este pur şi simplu un Candy Box pentru adulţi, meşterite special pentru a-ţi aduce zâmbetul pe buze. Şi, pentru că tot urmează luna cadourilor, dacă îţi doreşti să oferi persoanelor dragi un cadou inedit şi original îţi recomand cu toată încrederea conceptool.ro. Sigur nu vei da greş! Oricât de dificilă ar fi persona căreia urmează să îi oferi cadoul. Eu cu siguranţă voi alege surprize pentru cei dragi de aici!

Şi aşa cum v-am obişnuit, şi de această  dată  am un cadou pentru voi. Pentru cei ce vor da SHARE acestui articol, vom alege un câştigator care va primi un Chooker, parte componenta din  “TRUSA TA”.

Sună tentant, nu? Fii tu primul care face o bucurie persoanei dragi.

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 01

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 02

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 03

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 04

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 05

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 06

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 07

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 08

www.sheslarissa.ro- A memorable day + Giveaway- 09

 

Photo: David Ghisa

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.