To top
4 Aug

Mie aici îmi place cel mai mult!

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - Cover

Floriography Blossom Bazaar – Mai mult decât o floare – locul meu preferat!

Trebuie să recunosc, sunt puţine locuri în Bucureşti care mă cuceresc la prima vedere. Este adevărat, însă, că sunt destule unde ma reîntorc cu mare drag, însă locul acesta parcă are ceva special…

Înainte însă de a începe acest articol chiar mă gândeam, oare nu cumva exagerez spunându-i localul meu preferat? Urmărind însă pozele şi amintindu-mi atmosfera plăcută şi oamenii minunaţi pe care mi-a fost dat să-i întâlnesc aici, mi-am dat seama că nu am exagerat cu absolut nimic. Aici găseşti un colţ de armonie şi echilibru fix pe Calea Victoriei (210), locul asta chiar intră în topul localurilor de poveste şi nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, trebuie să vedeţi cu ochii voştri!

O să vă povestesc şi de ce. Imaginează-ţi că dimineaţa ta începe aşa: o ceaşcă mare cu cea mai bună cafea pe care ai încercat-o vreodată, cu aroma care îţi place atât de mult, puternică, îmbinată cu mireasma unui trandafir ce-ţi smulge primul zâmbet al dimineţii imediat ce îl zăreşti, alături de “ceva dulce” îndeajuns încât să pleci cu zâmbetul pe buze şi cu energie pentru toată ziua… Eşti înconjurat de un decor fermecător, desprins parcă dintr-o poveste, ai parte de servicii la standarde înalte, muzică liniştitoare şi zâmbete molipsitoare. Când ajungi aici totul devine mai relaxant, mai confortabil și, nu în ultimul rând, mult mai prietenos. Aici poţi lăsa grijile la intrare, poţi renunța la problemele din viața de zi cu zi și te poți alimenta cu energie pentru o nouă zi sau o nouă săptămână de lucru.

Floriography este locul ideal dacă eşti în căutarea unui ambient vesel şi în acelaşi timp intim, unde te poţi răsfăţa cu cele mai deosebite băuturi. Un concept unic ce te transportă din viața agitată a orașului într-o lume aparte unde toate dorințele îţi sunt îndeplinite. Stăteam şi mă gândeam oare câte lucruri draguţe s-ar putea întâmpla în locul acesta atât de special, iar răspunsul a venit parcă de unde nici nu mă aşteptam: ‘’mai multe decât îţi poţi imagina”. Aşa să fie oare? Da! Păi, spre exemplu, îi poţi organiza iubitei tale cea mai tare întâlnire romantică de care a avut parte vreodată, şi dacă nu te-ai pregătit îndeajuns sau eşti în pană de idei, dar e musai să o cucereşti, cu aranjamentele florale însoţite de cadourile personalizate pe care le găseşti aici, poţi impresiona orice fată!

Unde mai pui că, dacă sunteţi hotărâţi să faceţi şi pasul următor, aici vă puteţi organiza cel mai tare private party, unde le puteţi împărtăşi apropiaţilor momentele speciale din viaţa voastră, totul pregatit de la zero în cele mai mici detalii. Şi, pentru ca povestea să fie completă, trebuie să ştiţi că toate activitatea de aici se desfăşoară într-o galerie de artă, ce poate fi mai frumos de atât… Să îţi organizezi cele mai importante evenimete private într-o galerie de artă, food design la cel mai înalt nivel, idei inovatoare şi un maximum de implicare din partea echipei. Aici, orice ai face, tu eşti în centrul atenţiei. De aceea este important să ştii că atunci când vrei să lucrezi cu cei mai buni, vei alege o singură cale: echipa Floriography.

PS: povestea nu se opreşte aici, locul acesta poate oferi mai multe decât îţi poţi imagina. Spre exemplu, se pot organiza de la evenimente cu circuit inchis, conferinţe, lansări de produse, petreceri de firmă, până la cocktail-uri sau vernisaje, concepte cu flori pentru private party, corporatişti, weddings, totul desfăşurându-se peste aşteptările voastre. Este un concept unic in România unde 3 tineri pasionați de frumos au adus în același loc arta, designul, parfumeria franțuzească, florile, gastronomia internațională, toate sub magia unei galerii de artă unde tot ce se vede sau se atinge este de vânzare! Poți savura o cafea premium intr-o grădină cocheta, poți dărui un buchet de flori personalizat, poți achiziționa obiecte de artă sau de parfumerie franțuzească, poți crea evenimente pivate sau conferințe, toate cu ajutorul echipei Floriography.

Ştiu că v-am convins, doar stau aici într-un colţ şi scriu direct din locaţia aceasta de vis, şi doar gânduri bune mă inspiră când mă uit în jurul meu… şi continuu să îmi beau cafeaua aici în fiecare dimineaţă… Te aştept şi pe tine, un schimb de idei şi zâmbete nu ne costă nimic.

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 01

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 02

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 03

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 04

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 05

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 06

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 07

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 08

www.sheslarissa.ro - Floriography Blossom Bazaar - 09
Multumesc pentru tinuta:
Shop Andreea Raicu  via Molecule F Concept Store.
Make-up – Andreea Vilau
Hair – Johnny Hairdresser
Model – Aidan Andon – Tinuta asigurata de Black Tie by Cristian Ion.
Photo by Ciprian Dumitrescu

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.