To top
10 Nov

My morning routine 4perfect body + GIVEAWAY

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- Cover

Trezitul de dimineaţă… nu-i cel mai placut moment al zilei, dar am găsit eu o modalitate să fie exact ceea ce aveam nevoie.

Pentru că la sfârşitul zilei nu-mi mai rămâne timp pentru mine, pentru lucrurile care îmi fac plăcere, datorită programului din ce în ce mai încărcat, m-am gândit că trezitul cu două ore mai devreme poate fi destul de benefic! Şi uite aşa mi-am format obiceiul rutinei de dimineaţă.

Până la urmă, trezitul de dimineață este un obicei sănătos, iar o rutină mă ajută să folosesc eficient orele timpurii ale dimineții pentru a lucra la obiectivele mele pe termen lung. Primele ore ale zilei sunt, de obicei, cele mai eficiente. Sunt odihnită, afară e liniște și nimic nu mă deranjează.

Se întâmplă mai mereu ca la sfârşitul zilei să nu-mi mai rămână timp, de exemplu, să merg la sală, să mă ocup de proiectele viitoare, sau să citesc o carte. Sunt atât de multe lucruri de aflat, de descoperit, de făcut.

Iar, pentru că felul în care arăt, este un lucru extrem de important pentru mine, în noul meu program matinal am introdus sursa mea de energie, suplimentul natural de slăbit care mă ajută să-mi menţin un corp armonios şi sănătos!

Produsul TePlant, căci despre el este vorba, conţine 4 suplimente cu peste 20 de extracte (produsul de slăbit cu cele mai multe extracte din România), cele mai importante fiind: ceai verde, guarana, aloe ferox, aloe vera, extract de ardei iute, iar beneficiile lor sunt uimitoare.

DrenolCaps: ajută la detoxifiere şi reglarea tranzitului
MetabolicCaps: ajută la accelerarea metabolismului
ThermoCaps: ajută la creşterea termogenezei
VitaCaps: restituie vitaminele şi antioxidanţii pierduţi în procesul de slăbire

Produsul este 100% natural, certificat şi acreditat de ministerul suplimentului.

Este primul produs de slăbit din România care îţi oferă atât suplimente şi nutritie (ghid alimentar, meniu alimentar şi 4 calendare alimentare) cât şi indicaţii sportive (videoclipuri postate online, în zilele de luni, miercuri şi vineri).

Nu-i aşa că sună tentant? Înainte de a vă recomanda suplimentul l-am încercat şi eu, şi am fost foarte mulţumită. Combinat cu o alimentaţie echilibrată şi câteva ore de sport pe săptămână, rezultatele nu au întârziat să apară.

Dar, pentru mai multe detalii şi sfaturi alimentare, vă las datele de contact necesare, iar pentru că sunteţi fideli articolelor mele, unul dintre voi va intra în posesia unui Supliment TePlant. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi SHARE acestui articol, şi să-mi lăsaţi un comentariu în care să îmi spuneţi cum vă începeţi voi dimineaţa. Poate… cu o cafea? 🙂

PS: Nu uitați de ofertele BLACK FRIDAY, pe site!

www.teplant.ro
TePlant – Facebook
Contact: 0374.991.999

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 01

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 02

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 03

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 04

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 05

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 06

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 07

www.sheslarissa.ro - My morning routine 4perfect body- 08

Photo: David Ghisa

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.