To top
29 Nov

NEW LOOK is #passion4hair

www.sheslarissa.ro - passion4hair - COVER

În sfârşit a venit vremea să vorbim despre păr!

Dacă ar fi să povestesc o amintire mai puţin plăcută din trecut, ar fi una legată de păr. Dintotdeauna mi-am dorit să am părul cât mai lung. De ce? Pentru că în copilarie eram mai mereu tunsă scurt, ca un băieţel.

Uram chiar şi să merg la şcoală din acest motiv. Era un chin, mai ales atunci când auzeam spunându-mi-se: “Când vei creşte mare, vei putea să îţi laşi părul cât de lung vrei tu.”

Şi uite aşa am crescut cu gândul la un păr lung şi des.

Timpul a trecut, însă niciodată nu am reuşit să am părul mult visat, sau poate că nu am avut destul de mult timp, să îi acord părului meu atenţia de care avea nevoie…. Iar acum, cu gândul la o schimbare de look, la un păr bogat şi plin de strălucire, am descoperit exact ce aveam nevoie: extensiile Passion4hair.

Şi cum în această iarnă se poartă tonurile exuberante de gri glaciar, aşa cum îmi place mie să-i spun, fără să stau prea mult pe gânduri mi-am spus: De ce nu? Trebuie să încerc şi eu! Şi, pentru că nu am vrut o schimbare foarte radicală, am ales un look discret, cu extensii OMBRE în această nuanţă fascinantă.

Este atât de simplu şi rapid! În doar câteva minute părul meu a căpătat culoare, lungime, volum şi strălucire. Şi credeţi-mă că cele mai multe complimente despre podoaba mea capilară, de acum au început să apară!

Avantajele folosirii extensiilor de păr natural Passion4hair sunt numeroase: acest tip de extensii sunt foarte uşor de aplicat, nu degradează părul în niciun fel oferindu-i în acelaşi timp supleţe şi vitalitate. Aşa că fetelor, dacă şi voi vă doriţi un păr mai lung într-un timp foarte scurt şi nu vreţi să cheltuiţi o avere la salonele de înfrumuseţare puteţi opta pentru folosirea extensiilor din păr natural.

Şi credeţi-mă că singurul accesoriu de care aveţi nevoie la petrecerile de sărbători din acest an este o coafură WOW.

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 01

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 02

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 03

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 04

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 05

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 06

www.sheslarissa.ro - passion4hair - 07

Extensii: www.passion4hair.ro
Facebook: Fb.com/passion4hair.ro
Photo:  David Ghisa
Hair: Johnny Hairdresser
Make-up: Ana Roman Make-up Artist

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.