To top
12 Oct

Perfect body? Yes, please! + Giveaway

COVER

Când vine vorba de fitness sunt dispusă să încerc aproape orice, atâta timp cât beneficiile nu întârzie să apară. Încă nu am ajuns să am corpul mult visat pentru că, trebuie să recunosc, nu este deloc uşor, dar cu noul val în materie de fitness Fit4You, sunt sigură că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Eu deja mi-am început antrenamentele la Fit4You Beauty Builder şi sunt destul de mulţumită. Ce mi se pare cel mai tare este că folosesc tehnologie de ultima generaţie EMS (Electro-Stimulare Musculară) prin care se realizează contracţia muşchilor, cu ajutorul impulsurilor de joasă tensiune. Această metodă activează 90% din sistemul muscular, antrenând muşchii atât la suprafaţă, cât şi în profunzime. Pare simplu, nu? Aştept părerile vostre după primul antrenament. :))

În plus e atât de practic să mergi la antrenament, nici măcar nu îţi trebuie echipament, ai antrenor personal specializat, iar şedinţele sunt personalizate.

O şedinţă Vision Body durează 20 de minute şi echivalează 3 ore de antrenament clasic la sala de fitness. Pierzi până la 500 de calorii şi 2 cm în talie încă de la prima şedinţă.

Şi ştii ce e cel mai cool? Fetelor, trebuie să vă arăt ce antrenor veţi avea. Până ajungeţi să îl cunoaşteti personal, vă las o poză mai jos. 😉

Iar dacă nici poza nu vă convinge, am pentru voi 5 şedinte gratis la Fit4You Beauty Builder.

Tot ce trebuie să faceţi este să daţi share acestui articol, iar 5 dintre voi vor beneficia de un antrenament gratuit.

În plus, aici mai puteţi încerca şi masaj, Recuperare medicală – kinetoterapie, Wella Shape, capsula pentru eliminarea toxinelor, lampa PDT… ahhh, eu una nu aş mai pleca de aici.

SHARE şi cine ştie, poate ne întâlnim la un antrenament!

 

Contact:
0785.693.001
beautybuilder@fit4you.ro
Bucuresti, Strada Jimbolia, nr 133A

1

2

3

4

5

6

7

8.Danut

Photo: David Ghisa

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.