To top
11 May

Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - COVER

Targa Trophy s-a lansat in 2007. A inceput ca un raliu pentru masini europene si cu anii a crescut si s-a dezvoltat ca „automotive lifestyle powerhouse“ care atrage pasionati de toate brandurile de masini incepand cu STI pana la BMW sau Lamborghini. Comunitatea Targa Trophy este unica pentru  faptul ca aici este vorba doar de a savura masinile si modificarile lor, iar participantii se intalnesc cu prieteni care impart aceeasi pasiune pentru performanata si pentru a conduce.

Cam asa mi-am petrecut si eu ziua de ieri. Punctul de plecare a fost Faak am See, de acolo am plecat in Italia si inapoi. Aprope 50 de mașini strânse la un loc si 300 km parcurși doar de super-cars, cu vreo 3-4 opriri pentru poze si prânz si in rest am savurat fiecare moment al zile. Un eveniment care si-a făcut debutul anul acesta si in Europa si la care am avut norocul sa particip. Si cum totul a fost surprinzător de frumos si de bine organizat, am tras cateva cadre scurte sa vi le pot arata si vouă.

Mie mi-a plăcut, sper sa va placa si vouă si abia astept sa ma reîntorc la anul.

Enjoy guys!

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 01

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 02

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 03

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 04

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 05

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 06

sheslarissa.ro - Targa Trophy Megarun Europe Tour 2016 - 07

 

 

Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.