To top
30 Apr

Voi cum sarbatoriti Pastele?

sheslarissa.ro - Paste Fericit - easter bunny 04 COVER

Hey, fetelor… mai este foarte puțin timp până la Sfintele sărbători de Paște. Un moment excelent pentru o scurtă escapadă din rutina zilnică. Voi ce veți alege? Un sejur la munte sau la mare, un pescuit în Deltă cu prietenii, un City Break în altă țară, un picnic la iarbă verde sau o masă copioasă, încărcată de mâncăruri tradiționale, alături de cei dragi? Orice ați alege este indicat să evitați excesele culinare pentru că sunt nesănătoase și vă pot adăuga centimetri inestetici în talie. Eu voi încerca să mă abțin pe cât posibil deși sunt o mare fană a dulciurilor si mai ales a bucatelor tradiționale.

În ceea ce privește vacanța, după cum bănuiți deja, voi alege o variantă care să includă mulți cai putere si de ce nu destinații noi. Cel mai probabil voi opta pentru o excursie în altă țară. Între timp merg să-mi pregătesc repede bagajele pentru mini vacanța de Paște. Ne revedem curând. Vă doresc să aveți sărbători minunate alături de familie și prieteni, să fiți iubiți și fericiti!

ENGLISH

Hey girls … There is very short time up to the Easter holidays. An excellent time for a quick getaway from the everyday routine. What would you choose? A journey in the mountains or at sea, fishing in the Danube Delta, a City Break in another country, a picnic on the green grass or a hearty meal, traditional dishes with your loved ones? Whatever you choose you should avoid the culinary excesses because they are unhealthy and you may add unaesthetic centimeters on the waist. I will try to refrain myself as much as possible although I am a big fan especially of the traditional dishes.

With regard to holidays, as you already think about, I will choose a variant that includes many horsepower and, why not, new destinations. Most likely I’ll choose a trip to another country. In the meantime I go to quickly prepare my bags for the Easter mini-holiday. See you soon! I wish you wonderful holidays, together with your family and friends, to be loved and happy!!

sheslarissa.ro - Paste Fericit - easter bunny 01
sheslarissa.ro - Paste Fericit - easter bunny 02
sheslarissa.ro - Paste Fericit - easter bunny 03
sheslarissa.ro - Paste Fericit - easter bunny 04 COVER
photos by David Ghisa
Larissa
Larissa

Numele meu este Larissa și am 26 de ani. M-am născut în anii '90 în Râmnicu Vâlcea, însă de câțiva ani m-am mutat în București, un oraș în care mă regăsesc, cu vechile lui străzi înguste și aglomerate, cu bulevardele largi și moderne pe care gonesc zilnic mii de mașini, cu arhitectura de neegalat din perioada interbelică, dar și cu "noul" pe care îl reprezintă traiul într-o capitală a unei țări europene.